2014. szeptember 21., vasárnap

SZERKESZTŐFELVÉTEL || SZERKESZTŐK

Sziasztok! A blog működését hárman kezdtük el, azonban szeretnénk tovább bővíteni a blogot, még legalább három lánnyal. Azonban feltételeink is vannak, amiket jobb betartani, ha szeretnél jelentkezni.
Rólunk annyit, hogy ha be kerülsz hozzánk egy családias légkörbe fogsz belépni, ahol mindent megtudunk beszélni, ha arról van szó.
Jelentkezési határidő: 2014.10.15 !


Íme a felvételi pontok:
-Ahova küldd el jelentkezésed: flawlessgirlsblog@gmail.com
 Tárgyként írd be: Szerkesztői felvétel || xy helyre.
-Korhatár: +14
-Írj magadról egy nagyon rövid bemutatkozást, így jobban eltudunk könyvelni. Írd le a korod, neved és a hobbid illetve mennyi szabadidőd lenne a bloggal és a rendelésekkel foglalkozni.


Fejléc és Design készítő 

Amihez értened kell:

  • Fontos, hogy tudj minőségi fejlécet elkészíteni, például olyanokat, vagy hasonlókat mint az itt található fejléc készítőink.
  • Ha Design átalakító is szeretnél lenni, akkor a kódokhoz szükséges tudománynak is részt kell vennie az életedben. Azonban ha egy oldalról veszel el bármilyen kódot is, akkor a blog szerkesztőit értesítened kell, és ahova viszed, oda fel kell tüntetni a címet. Szerintem ez így fair.
  • BEMUTATÓ MUNKA. Minimum 2 bemutató fejlécet szeretnénk kérni, ha csak fejléc készítő szeretnél lenni. A téma bármi lehet, ha megfog tökéletes.
    Ha design készítő is szeretnél lenni, akkor egy design munkát is mutass be, nem fontos erre felkérned valakit, elég ha a saját blogodat megmutatod (feltéve, ha a modulokat, a fejlécet és mindent TE magad csináltad!)

Kritika író
Amit tudnod kell hozzá:
  • Olyan embert/embereket szeretnénk ebbe a pozícióba felvenni, akik nem rövid kritikákat írnak, hanem hosszú és tényleg építő kritikát kreálnak. Minőségi blogot szeretnénk, és ha csak összedobod a kritikád, amivel nem fogsz segíteni a rendelőnek nincs értelme. De vigyázzunk, a sértésnek, és a segítségnek is van fajtája! Ne vedd el a kedvét az írónak, csak segíts rajta. Mondj véleményt a designról, és a fogalmazásról a történetről. (Vissza olvashatsz eddigi kritikáinkban, rájössz hogyan értelmezzük a hosszú kritika írást!)
  • Egy rövid blogot küldünk el neked email-ben, arról kell írnod egy kritikát, és az alapján döntünk.

Cikk és Ajánló író

Ami szükséges
  • Lényeg, hogy próbálj minél eredetibb, vagy éppen használó bejegyzést írni. Lehet ilyen egy film ajánló, zene ajánló blogok alá, karakter ajánló, vagy más egyéb. Cikk íráshoz, mindig szükséges a a helyes és szép szókincs, illetve a fogalmazás. Egyedi cikkeket szeretnénk, amiknek hasznát veszik a kedves olvasóink. 
  • Küldj el nekünk egy cikk-et/ajánlót (attól függ melyikre jelentkezel, ha mindkettőre, akkor mindkettőt), lehetőleg egyedi dolgot mondj el benne.


Nagyon várjuk a jelentkezőket! Emailben várjuk a leveleiteket, és a jelentkezéseiteket! Tényleg nagyon barátságos három lány közé léphetsz be, és reméljük bővülünk néhány lánnyal még!

Sok sikert minden jelentkezőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése