2014. október 19., vasárnap

Sorozat ajánló. || Réka.

Sziasztok, Drágáim! :) Mint látjátok, nem kritikával jövök - hiszen sajnos nem igazán rendeltek - hanem egy sorozatajánlóval:

American Horror Story/Amerikai Horror Sztori:

Nem tudom, hogy ismeritek-e a szóban forgó sorozatot, de úgy gondolom, érdemes megnéznie mindenkinek. :)

Maga a történet horror-dráma sorozat, alkatói pedig nem mások, mint Ryan Murphy és Brad Falchuk. A sorozatnak eddig 3 évada jelent meg, e hónap - azaz Október - elején pedig elkezdődött a negyedik évad is. A sorozat anyacsatornája az FX csatorna, Magyarországon pedig a Viasat 6 sugározta, ha jól tudom, bár ebben nem vagyok biztos. Habár sorozatról van szó, az évadok nem összefüggőek, teljesen más az alaptörténete az évadoknak. Vannak olyan színészek, akik több évadban is feltűntek, de Ők teljesen más személyiséget alakítottak az egyes évadokban.

A sorozat rengeteg pozitív kritikát kapott és kap ma is. Rengeteg díjra jelölték magát a sorozatot és a szereplők is rendkívül jó kritikát kaptak, kapnak. A sorozat az egyik legnézettebb műsör az anyacsatornán, a közönség rendkívül jól fogadta és a mai napig egyre többen lesznek a sorozat szerelmesei.

A sorozat első évada egy családról szól, akik új házba költöznek. A háznak van egy titka, ami megkeseríti a család életét.
A sorozat második évada egy elmegyógyintézet és vezetőinek, lakóinak életét mutatja be.
A sorozat harmadik évada boszorkányokról szól. Főként azt mutatja be, hogy hogyan tudnak a boszorkányok ismét hatalomra jutni.[Mellesleg, itt nagyon szép és csinos, jó boszik találhatóak meg főként.]
A sorozat negyedik évada, ami jelenleg is fut, szörnyszülötteket mutat be és az életüket.

Személy szerint a sorozat szerelmese vagyok. :3 Az interneten olvastam a sorozatról, majd úgy gondoltam, belelesek. Hm... nem csak belelestem, hanem megszállottja lettem! Elképesztő ez a sorozat! Olyan fordulatok találhatóak benne, amire senki nem számít. Vannak benne ijesztő részek, de nézhető. :) Ha van időtök és szeretitek ez a stílust, mindenképpen nézzetek bele!


Réka.xxx


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése